Sigrid van Aken nieuwe COO Goede Doelen Loterijen

Aan het begin van dit jaar hebben enkele wijzigingen plaatsgevonden in de directie en het management van de Goede Doelen Loterijen en Novamedia, het bedrijf dat de directie voert over de Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij.

Na het terugtreden uit de directie van Frank Leeman eind vorig jaar was een plek in de directie van Novamedia en de loterijen vrijgekomen.

Deze wordt nu ingevuld door Sigrid van Aken, die daarmee ook toetreedt tot de statutaire directie van de Goede Doelen Loterijen…….

Zij fungeert als Chief Operating Officer (COO) naast Boudewijn Poelmann (CEO) en Ruud Esser (CFO).

Van Aken was voorzitter van het team van 3 Managing Directors van de Goede Doelen Loterijen. Die functie zet Marieke van Schaik voort, die al met Imme Rog Managing Director is. Als 3e Managing Director is Michiel Verboven nu aan dit team toegevoegd. Hij was tot nu toe hoofd Marketing van de Postcode Loterij en in die hoedanigheid lid van het Management Team.

“Ik ben trots dat onze organisatie eigen talenten kan inzetten bij deze benoemingen. Zo blijven wij sterk voor de vele uitdagingen in ons werk. En dat is hard nodig om de steun aan de goede doelen ook in de komende jaren te kunnen blijven realiseren.”, aldus Boudewijn Poelmann.

Lees ook:Nienke Meijer van Fontys is Topvrouw van 2014!
Lees ook:Niet iedereen is blij met boek Ineke Holtwijk over Postcodeloterij
Lees ook:Topvrouw van het Jaar vanavond bekend
Lees ook:Lisette Heemskerk commercieel directeur bij Joop van den Ende
Lees ook:Suzanne Poelmann per direct directeur Commissariaat voor de Media

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>