Hou je vast: handleiding voor vrouwen in het kalifaat van IS

‘Haar tuinen en majestueuze gebouwen zijn mooier dan waar ook ter wereld. We leven hier in vrede, ongestoord door honger, wind en vorst.’

Het paradijs?

Nee, het gaat over Raqqa, de stad die door de kalifaatstrijders van IS als hoofdstad wordt beschouwd……….

In een curieus document dat onlangs werd vertaald door een Britse denktank proberen vrouwelijke jihadi’s zoveel mogelijk Arabische vrouwen te lokken.

Over het onthoofden van gijzelaars, het stenigen van vrouwen, het vermoorden van homoseksuelen en het uitroeien van de yezidi’s wordt met geen woord gerept. Raqqa in Syrië wordt omschreven als een veilige haven voor alle migranten.

‘Het kalifaat verdeelt geld eerlijk over alle mensen, migrant en niet-migrant. Er is geen verschil tussen Arabieren en Perzen, donker en blank. Iedereen leeft onder de regels van de islam.’

Het document geeft inkijk in de ideologie van westerse vrouwen die naar Syrië en Irak vertrokken om zich aan te sluiten bij IS. Met het volgende toekomstperspectief: ‘Een meisje mag trouwen vanaf 9-jarige leeftijd. De meesten zijn gehuwd tegen de tijd dat ze 16 of 17 zijn’.

Vrouwen blijven in het kalifaat zoveel mogelijk uit het zicht. Zij zijn er om kinderen te krijgen en deze, evenal met hun echtgenoot, te verzorgen. De Westerse wereld heeft vrouwen niets bieden. Kledingwinkels en schoonheidssalons zijn immers het werk van de duivel.

Vooral vrouwen uit Saoedi-Arabië zouden zo snel mogelijk naar de moslimstaat moeten gaan. Het land waar vrouwen geen auto mogen rijden is volgens de IS-vrouwen te westers. (?!)

Dat Saoedische vrouwen soms met mannen samenwerken of een opleiding in het buitenland volgen is een grote schande….

Foto rechtsboven: een (gekuisde) boodschap van een Egyptische feministe aan de ‘heren van IS’

Lees ook:Vrouw maakt vanonder niqab stiekeme opnames in hoofdstad ISIS
Lees ook:ISIS & het kalifaat: vrouwonvriendelijkheid is een eufemisme
Lees ook:ISIS behandelt hun seksslavinnen beestachtig
Lees ook:Bizarre seks-wensen van de mannen van IS
Lees ook:Arabische vrouwen naar Syrië gelokt vanwege de seks-jihad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>