Een moskee in Gouda met een muur tegen vrouwen en een toren om homo’s af te kieperen

Het is niet een vehikel om de Islam te bashen: de discussie over de bouw van een zogenaamde mega-moskee in het van oudsher goed gereformeerde Gouda.

Maar nu de Nederlandse verworvenheden in het geding raken en met name op het gebied van de visie van Mohammed-aanhangers op vrouwen, kan ik het niet laten passeren.

Politiek correct links heeft het in Gouda doorgedrukt dat er in de voormalige Prins Willem Alexander Kazerne (we schijnen geen Defensie meer nodig te hebben) ruimte wordt gegeven aan 3 projecten: ‘El Wahda’ (islamitisch centrum) ‘De Ark’ (school voor speciaal onderwijs) en ‘Gemiva’ (kinderdagcentrum).

Maar omdat eerstgenoemde groep op weg naar hun ;gebed’ niet tegen de vege lijven van vrouwen en andere ellende aan wil lopen, wordt er nu serieus nagedacht over een muur.

Wat zegt u? Ja zo’n ding dat Berlijn tot 1989 gescheiden hield en iets dergelijks dat Israel en Palestina op veilige afstand van elkaar houdt en waar met name mijn linkse zusters zo’n hekel aan hebben.

Schiet mij maar lek.

Geen enkele christelijke, joodse of hindoe-organisatie hier in mijn (Gooische) omgeving krijgt geld van de overheden om een gebedshuis neer te zetten. Laat staan om er een muur te bouwen om de bokken van de geiten te scheiden.

Afijn: Goudse bestuurders. Als die muur er komt, zet er dan ook maar een toren naast die 5x per dag heel irritant gaat gillen en waar dan homo’s en lesbiennes vanaf kunnen worden gekieperd.

In Islamitische landen is dat namelijk het vaste vermaak op maadagochtend op het plein. De spelletjes: ‘gooi die vrouw dood‘ en ‘homootje werpen’ trekken veel bekijks. Is toch weer eens iets anders dan dat o zo brave Gouda Kaarsenstad.

Zet je gewoon de luidsprekers bovenop de minaret extra hard om het krijsen niet te hoeven horen!

Zoiets?

Lees ook:Mannen en vrouwen bidden nu eindelijk samen bij de Klaagmuur
Lees ook:Kijk, zo voelen vrouwelijke politici zich nu
Lees ook:Geen mega-moskee in Gouda vanwege vrouwen die ‘in de weg lopen’
Lees ook:Vechtsport-kampioene Ronda Rousey haalt flink uit omdat ze ‘kerel’ genoemd wordt
Lees ook:Aparte ingangen voor mannen en vrouwen bij Moslim Stichting Welzijn

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Een moskee in Gouda met een muur tegen vrouwen en een toren om homo’s af te kieperen

 1. gemeente Gouda

  Graag even contact voor wat aanvullende feiten en een goede afbeelding ipv. de oude die er nu op staat.

    /  
 2. Armand Bellinkx

  Ik deel uw mening betreft de moeilijkheden met de moslims die zich niet kunnen/willen schikken volgens de regels en de gewoonten van hun gastland. Een muur omdat ze geen decoltés en blote benen willen zien. Wij wonen wel in het westen en zij nu dus ook. Dan past men zich toch aan, probeer dat omgekeerd eens in hun landen, ge zult er gauw in het gevang zitten en zonder boe of ba.

    /  
 3. Mordechai Dessaur

  Tja, wat kan ik hierop zeggen, jullie hebben deze Islamieten zelf in huis gehaald en dus moeten jullie nu de consekwenties hiervan ondergaan.
  Het zal maar weinig jaren duren (ik geef het zo’n 20 a 30 jaar) en zij zullen de meerderheid in Nederland zijn en de dames met hun korte rokken en/of mouwen zullen zich moeten bedekken, of deze lui nu ‘t land uittrappen. De keus is een Nederlands probleem, maar ook een Europees probleem en het is nu helaas te laat om hieraan iets te verandrwen. Dus……verwacht meerdere mega moskeeen.

    /  
 4. Wilde rus

  Ben benieuwd in welke islamitische landen die maandagochtend vermaak is , en wat maken jullie je druk over die muur in die moskee ?? langslopen zul je nooit , of wel soms ???

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>