Barack Obama mag Michelle niet meenemen naar de G8

De Britse premier David Cameron vraagt president Barack Obama zijn echtgenote, The First Lady Of The United States (FLOTUS), thuis te laten wanneer hij naar het Verenigd Koninkrijk reist voor de G8 in juni.

De Britse premier wil geen echtgenotes op de G8 om er zeker van te zijn dat de wereldleiders zich blijven focussen op thema’s als belastingontduiking………….

Cameron schakelde hiervoor zijn diplomaten in om te subtiel te polsen of de machtigste mannen ter wereld hun partners thuis willen laten voor een van de belangrijkste wereldtoppen.

De Britse First Lady Samantha Cameron zal met de traditie breken en dus geen activiteiten organiseren voor de vrouwen van de wereldleiders tijdens de G8.

Maar als de wereldleiders er toch op staan hun partners mee te nemen, dan kan David weinig doen. In dat geval zal de premiersvrouw een bescheiden lunch organiseren.

Lees ook:Rebekah Brooks van NOTW compleet vrijgesproken
Lees ook:Gekke foto: 1 vrouw + 9 mannen = G8
Lees ook:Britse politici moeten van de tenen van Margaret Thatcher afblijven
Lees ook:Margaret Thatcher inspireerde de topvrouwen van nu
Lees ook:‘The Iron Lady’ is terug; in de bioscoop dan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>