Koningin Maxima en Neelie Kroes morgen bij The Next Women

De lijst van Nederlands 100 succesvolste vrouwen is weer gepubliceerd, zo vlak voor de Next Women Innovation Summit die morgen gehouden wordt.

Koningin Máxima en Neelie Kroes behoren tot de gasten op deze bijeenkomst waar honderden vrouwen uit bedrijfsleven en politiek bij elkaar zijn. Innovatie is een belangrijk thema voor het congres.

Opzij en The Next Women slaan deze dag de handen in een om een groots ondernemersevent voor vrouwen te organiseren. De dag staat in het teken van vrouwelijk ondernemerschap (start-ups, scale-ups en investeerders) en heeft daarnaast extra aandacht voor technologische ontwikkelingen.

’s Avonds wordt afgesloten met hét ultieme topvrouwen netwerkdiner waar alle vrouwen zijn uitgenodigd die ooit in de Opzij Top 100 of in The Next Women100 stonden.

De lijst is opgedeeld in vrouwen die in grote bedrijven actief zijn, in middelgrote en kleinere bedrijven. Daarnaast is er een speciale categorie die als investeerders successen boeken. Achter de naam staan het bedrijf of de bedrijven waarbij de vrouwen betrokken zijn. De volgorde is alfabetisch.

Lees ook:Jet Bussemaker blij met databank met 300 potentiële topvrouwen
Lees ook:Vrouwen crowdfunding The Next Woman gelanceerd
Lees ook:Minister Bussemaker gaat door met lijst topvrouwen (inmiddels 700)
Lees ook:Kleurrijke vrouwen van Nederland: hier zijn ze!
Lees ook:Beursgenoteerde bedrijven halen vrouwen quota niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>