Marlies Dekkers is terug met een nieuw gezicht

Lingerie-onderneemster Marlies Dekkers, die in 2013 failliet ging, lanceerde gisteravond in de Rotterdamse club Villa Thalia haar nieuwe collectie….

“Ik heb vanavond een hele andere kant van mezelf laten zien, een vernieuwd handschrift…..”

Aldus Dekkers tegen NU.nl.

De internationaal bekende ontwerpster stond vooral bekend om haar herkenbare ontwerpen met behabandjes boven de cup. Sterren onder wie Rihanna, Lady Gaga, Sarah Jessica Parker en Katy Perry waren er regelmatig in te zien.

“Ik wilde deze keer wat nieuws laten zien, die bandjes is het publiek inmiddels wel van mij gewend”, aldus Dekkers. Dekkers organiseerde een tweeënhalf uur durende modeshow, groter dan ze ooit gedaan heeft, waarbij ook diner en entertainment zat. Meer dan 330 gasten, onder wie Nederlandse en internationale pers waren aanwezig.

De nieuwe collectie heeft als thema ‘Awaken Your Senses’ en bestaat uit 4 uitgesproken stijlen, gebaseerd op vrouwelijke fantasieën. “Ik heb voor de beha’s materialen gebruikt die normaal gesproken alleen voor bovenkleding worden gebruikt, zoals jeans, zijde en leer. Dat is niet voor de hand liggend, maar geeft wel iets stoers. Het leren push-upmodel is naar mijn idee echt de Rolls-Royce onder de beha’s.”

Het is 2 jaar lang behoorlijk stil geweest rond de onderneemster met een goed gevoel van marketing. “We zijn achter de schermen enorm druk geweest. Vanavond is daarom zeker symbolisch voor me. Een comeback wil ik het niet noemen, maar ik ben wel heel trots op wat we hebben neergezet.”

Dekkers heeft naar eigen zeggen veel te vieren. “Ik word eind november 50. Dat leek me een goede reden voor een grootste lancering. Ik wil vrouwen met mijn lingerie een zelfverzekerd gevoel geven. Vrouwelijkheid gaat hand in hand met zelfvertrouwen. Vrouwen mogen én durven sexy en verleidelijk te zijn.”

Lees ook:Onderneemster Marlies Dekkers is klaar voor een nieuwe (door-) start
Lees ook:Marlies Dekkers gaat in de haute couture
Lees ook:Vrouwelijk investeringsfonds: ‘Bedrijf Marlies Dekkers is geen ziek kasplantje
Lees ook:Marlies Dekkers: ‘Lingerie is symbool voor feminisme’
Lees ook:Marlies Dekkers zou haar heldin Angela Merkel graag kleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>