‘It’s Bond. Jane Bond’

James wordt Jane. Oftewel: 007 wordt een vrouw. Tenminste: #NextBond is trending en internationale media speculeren druk over een actrice.

Zelfs de kersverse burgemeester van Londen Sadiq Khan mengt zich in de zaak. Hij vindt dat de Bondfilms de moderne wereld moeten vertegenwoordigen.

Rondom de laatste Bond film ‘Spectre’ verraste vertolker Daniel Craig vriend en vijand met het nieuws dat hij liever zijn polsen door zou snijden dan dat hij in een nieuwe Bondfilm zou willen spelen.

In verschillende media wordt geopperd dat hij nu definitief 88 miljoen voor nog 2 rolprenten afslaat. Craig ziet zelf overigens ook een vrouwelijke Bond wel zitten.

X-Files actrice Gillian Anderson twitterde deze foto van zichzelf en dat werd gigantisch opgepakt. Maar ook de Indiase actrice Priyanka Chopra heeft laten weten Bond te willen spelen. The Independent maakt vast een voorselectie voor de filmbazen. O.a. met Kate Winslet en Emily Blunt. Ook worden de nodige voorzetjes gedaan voor wie The Bond Boy dan moet gaan spelen.

Lees ook:Gillian Anderson knokte 3 jaar voor zelfde loon als David Duchovny in X-Files
Lees ook:Een Bondgirl ‘op leeftijd’ is een ding, 007 kan gewoon bejaard en dik zijn
Lees ook:Voila: de feministische James Bond
Lees ook:‘Vrouwelijke James Bond moet wel lesbisch zijn’
Lees ook:Batgirl Yvonne Craig (78) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>