Naakte vrouwen-show op Nederlandse TV krijgt wellicht ook blote mannen-versie

De wereld stond op haar achterste benen toen het format van de Deense show ‘Blachman’. Een soort IDOLS voor naakte vrouwen met een mannelijke jury. Kijk naar nevenstaande foto en je weet genoeg.

De bedenkers zien het probleem niet. “Dit programma onthult hoe mannen denken over vrouwen en hun lichaam. Wat is daar nu mis mee?” aldus Sofia Fromberg van de Deense publieke omroep DR2.

Inmiddels is het programma aangekocht door een Nederlandse televisieproducent…..

Jasper van der Schalie van ‘Stepping Stone’ denkt er eender over en hoopt het controversiële concept in ons land natuurlijk tot een succes te maken.

“Blachman is een vernieuwend televisieprogramma over seksualiteit. Door de setting van de donkere studio en de naakte vrouw, ontstaan er bijzondere gesprekken tussen de host en zijn gast. Dit maakt het programma intrigerend en onthullend”, aldus de producent, die vroeger directeur TV was bij Omroep MAX.

Stepping Stone ook een vrouwelijke talkshowhost inschakelen, meldt De Telegraaf. Er wordt zelfs over nagedacht om de pratende mannen af te wisselen met 2 vrouwen die een blote man evalueren.

Producent ‘Stepping Stone’ is vooral bekend van het genre ‘scripted reality’ zoals ‘Achter Gesloten Deuren’ en ‘Overspel in de Liefde’.

Lees ook:IDOLS voor naakte vrouwen op de Nederlandse TV?
Lees ook:Deense TV maakt naakte ‘X Factor’
Lees ook:Mode is een golfbeweging: 3 generaties vrouwen dragen hetzelfde!
Lees ook:Naakte zwangere Lara Stone op vleesberg
Lees ook:‘Verlaten Vrouwen’ van Corine Koole wordt serie bij RTL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>