De Supervrouwen Academy is open!

Vanaf vandaag is de Supervrouwen Academy open.

Deze biedt trainingen aan over onderwerpen waar vrouwen van nature meestal minder in goed zijn, maar wel aan vrouwen die genoeg expertise in huis hebben om te kunnen groeien als ondernemer, naar een hogere positie binnen een bedrijf te klimmen of te opteren voor een commissarisfunctie.

Vrouwen worden vaak overgeslagen in het sollicitatie- of promotie-proces omdat zij zich anders profileren. Of omdat de bedrijfscultuur minder vrouwelijk ingesteld is. Ook de groei van bedrijven van vrouwen blijft achter, wat o.a. ligt aan de omgeving waarin ze ondernemen.

“Maar vrouwen kunnen daar ook zelf actief iets aan doen. En om ondernemers en bedrijven, die graag meer vrouwen in het management zien te helpen, hebben we Supervrouwen Academy opgericht.” vertelt initiatiefneemster. Wendy Broersen.

Supervrouwen heeft 17 toptrainers verenigd, waaronder Tineke Verburg, Janneke van Heugten, Monic Buhrs, Zabeth van Veen en Jacqueline Zuidweg. Allen met hun eigen expertise. Om ervoor te zorgen dat het voor een brede groep aantrekkelijk is, bepalen zowel het aantal uren als de groepsgrootte de prijs van een training. “Want juist de vrouwen/bedrijven met een wat kleinere beurs profiteren optimaal van een toptrainer. En vanzelfsprekend zijn al onze trainers vrouwen”, zegt Wendy met een brede glimlach.

Supervrouwen Academy heeft als missie meer vrouwen bij meer mensen in beeld te krijgen en daarmee tevens op hogere en besluitvormende functies. Zij is van mening dat de wereld daar wat mooier van wordt. Veel mannen zijn het daar overigens mee eens. Om dat voor elkaar te krijgen staat het motto van Supervrouwen ook bij de Academy centraal: inspireren, informeren en verbinden.

Lees ook:Magazine Supervrouwen vanaf heden online!
Lees ook:Wendy Broersen & Tineke Verburg met SUPERVROUWEN TV
Lees ook:Wendy Broersen weet wel wat supervrouwen zijn
Lees ook:Tineke Verburg maakt TV-comeback met ‘Supervrouwen’
Lees ook:De succesvolste bedrijven hebben (jonge) vrouwen in de top

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>