Hoe SWAG ben jij?

Mijn favoriete ‘inspiring grey’ is Iris Apfel, de kleurrijkste vrouw op aarde. Deze inmiddels 94-jarige zei ooit over uiterlijkheden: ‘Fashion you can buy, but style you possess. It’s about self expression and, above all, attitude’

Om een zogenaamde SWAG te zijn heb je persoonlijkheid nodig……..

De gelijknamige theatershow zit vol persoonlijke verhalen over mode en schoonheidsidealen. Stoere, sexy en eigenzinnige persoonlijkheden tussen de 24 en 80 jaar showen zonder schaamte en met gevoel voor humor hun kleding en daarmee hun ziel.

Ontwerpster, model en ballerina Josie, actrice Daphne en stijlicoon Lenny en actrices Barbara en Saskia delen hun tips, geheimen, dromen en tranen over schoonheid, jong zijn en het onvermijdelijke ouder worden.

Achter dit ogenschijnlijk oppervlakkige onderwerp blijkt een wereld vol verrassende, grappige, diepzinnige en ontroerende verhalen schuil te gaan. ‘SWAG True style never gets old’ laat zien hoezeer kleding ons vertelt wie we echt zijn.

Première: 26 maart 2016 in VondelCS Amsterdam en tot en met juni 2016 op bijzondere locaties in o.a. het Tassenmuseum Amsterdam, Singer Laren, Tijdelijk Mode Museum Rotterdam en het Mode Festival Arnhem.

Lees ook:Net als Ari Seth Cohen ben ik van deze vrouwen fan
Lees ook:Saskia van Uylenburgh, de grote liefde van Rembrandt, is terug in Amsterdam
Lees ook:10x boven de 50: wat nou modisch, stylish zul je bedoelen!
Lees ook:Powervrouw Tilda Swinton in BIJENKORF-campagne
Lees ook:IDFA: Advanced Style 60-plussers lopen niet in blommetjesjurken en helioforms

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>