Hoe leuk is het om MILF te zijn? En waar zijn de DILF’s?

Afgelopen week hield DJ Ruud de Wild van Radio 538 zijn jaarlijkse MILF-verkiezing. Nicolette van Dam ging er met de trofee vandoor en koningin Maxima werd 3e, zij kreeg eerder al het bedenkelijke label QILF.

Hoe seksistisch is het om MILF genoemd te worden? Vooral ook vanwege het feit dat het blijkbaar zo is dat mannen bepalen of je (excusez le mot) neukbaar bent of niet.

Hoe vermoeiend is het zeg om altijd maar sexy te blijven. Natuurlijk doen vrouwen als Heleen van Royen en Patricia Paay het uitstekend, maar hele legers vrouwen hebben er geen zin in om altijd maar begeerlijk te blijven………

Het beeld van een moeder die zich niet meer druk maakt om de extra kilo’s, het haar in een handige paardenstaart knoopt en liever boodschappen doet in een joggingbroek dan een skinny jeans geldt echt niet voor elke vrouw met kinderen. Deze MILF’s (Mother I’d Like to Fuck) verdienen een award volgens Ruud de Wild.

Het uiterlijk is in zijn algemeenheid veel belangrijker geworden, dus ook voor moeders. Dit zegt Brigitte Donders, hoofdredactrice Kek Mama bij RTL4: “Vroeger deed je alles voor je prinsje en prinsesje, nu denken moeders: ‘ja hallo, ik ben er ook nog’. Een MILF is natuurlijk een stomme term, maar stiekem willen we tegenwoordig wel aantrekkelijk worden bevonden, ook als we moeder zijn geworden.”

De hoofdredacteur van Viva: Gijsje van Bentum, ziet constateert ook een tweedeling: “Vrouwen die er meteen weer tiptop willen uitzien. Dat is de laatste tijd ook behoorlijk ingegeven door Hollywoodsterren die binnen 2 weken na een bevalling weer superstrak zijn. Aan de andere kant heb je Nederlandse vrouwen die zich het eerste jaar even laten gaan. Waarom? Omdat het doodvermoeiend is om moeder te worden en te zijn. Die denken: ‘laat mij maar even lekker’.”

Er wordt steeds meer verschil gemaakt tussen de esen aan het uiterlijk van vrouwen en mannen. Het is toch ook wel lekker rustig als je geen MILF (meer) bent.

Vrouwen in Nederland worden over het geheel genomen niet erg verwend als het gaat om de uiterlijke verzorging van mannen. Of zoals een vriendin van mij weleens opmerkt: ‘Kom ik eindelijk weer eens een goed gelede man tegen, dan is het óf een homo óf een buitenlander.’ Met andere woorden: ‘Waar zijn de DILF’s?’

Gijsje van Bentum zegt daarover “Ik vind dit eigenlijk wel een goede eigenschap van de Nederlandse vrouw. Dat zij zich even helemaal concentreert op haar kind. Op een gegeven moment komt wel weer een omslagpunt, dan wordt haar uiterlijk weer belangrijk. Voor mannen komt dat omslagpunt overigens vaak niet, die blijven maar in hun joggingbroek lopen. En niemand die je daar over hoort.”

Lees ook:Pittige meiden vallen mannen in Amsterdam lastig
Lees ook:Gerard Joling rrrilt van Stacey Rookhuizen en wij van hem
Lees ook:Mannen bepalen nog steeds of een vrouw neukbaar is. Niet de dames zelf…..
Lees ook:Fotografe spiegelt haar moeders foto’s met zichzelf
Lees ook:Roze maffia slaat toe: braakcampagne van BART SMIT

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>