Republikeinse presidentskandidaat ziet ‘alle vrouwen aan het aanrecht’

Ook al trekt hij geen volle zalen, ook niet binnen zijn Republikeinse achterban, toch wil de huidige gouverneur van Ohio zijn campagne voor het presidentschap nog niet opbreken.

Maar het lukt deze John Kasich niet het tegenwicht te geven van Marco Rubio, die zich beter verweert tegen Cruz en Trump.

Afgelopen week wilde hij iets ‘liefs’ zeggen over zijn achterban en dan ook over de vrouwen. Met zijn buitengewoon piemelige presentatie en woordkeuze bereikt hij echter exact het tegendeel….

Bij een bijeenkomst in Virginia verzekerde Kasich zijn publiek dat hij altijd veel aanhang had onder gewone mensen, al sinds hij in 1978 voor de eerste keer campagne voerde voor de senaat in Ohio. “We hadden gewoon een leger mensen dat.., en veel vrouwen, die hun keukens verlieten om erop uit te gaan, om van deur tot deur te gaan en verkiezingsborden in tuinen te zetten.” Jawel, welcome in 2016!

Lees ook:Wordt Schotland onafhankelijk? De vrouwen zeggen NEE!
Lees ook:Sacha Polak maakt film over lesbische liefde Virginia Woolf
Lees ook:8 jaar oude Cordaid-campagne gaat viraal
Lees ook:Geweld tegen vrouwen? Jij kunt het verschil maken!
Lees ook:Mancrimination: de rollen omgedraaid?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>