‘Feministes: daar moet een piemel in’

Het zijn verwarrende tijden qua meningsvormingen en uitingen daarvan. Autochtone Nederlanders, allochtone Nederlanders, asielzoekers en vluchtelingen: de excessen drijven boven en zo krijgen we de slechtste kanten van de mensheid te zien.

Wilders-aanhangers die alles wat van voorbij West-Europa komt eng vinden, Marokkaanse jongens die zich willen bewijzen bij IS, vluchtelingen die zich misdragen in hun gastland en mijn feministische zusters die het soms weer opnemen voor de Islam.

Je moet wel heel uitgebalanceerd zijn op dit moment, om daar iets echt zinnigs over te zeggen.

Een knap staaltje van hoe het allemaal niet moet speelde zich vorig weekend af.

Wilderianen deelden sprays uit om vrouwen te beschermen tegen de verkrachters. Feministes protesteerden daar weer tegen en toen kwam Henk, die eigenlijk Fabian heet, met zijn zoontje op de arm en riep heel hard met een camera daarbij: ‘Feministen trutten, daar moet een piemel in!’.

Om allerlei redenen draait je maag daarvan om. Een belediging voor iedereen en niet alleen voor vrouwen. Want alle vrouwen zijn dochter, zuster, geliefde of moeder van een man.

Mijn collega Sjoukje Dijkstra probeerde het allemaal te vatten en schreef een open brief over / aan de ‘piemelroeper’. Ik citeer:

Wat mij ook verbaasde is dat niemand er iets van leek te zeggen. Niemand die probeerde je tegen te houden. Volgens mij waren er hooguit een of twee personen, die iets mompelden als in de zin van: ‘Dat doe je toch niet met je kind op de arm’. Een afkeurende blik hier en daar. Verder zie je een ook toeschouwers besmuikt gniffelen. En zie ik in een ander filmpje vooral ook veel vrouwen met je mee roepen. Iets over eigen volk….

Lees verder bij bron.

Lees ook:Hoe tolerant is Nederland?
Lees ook:Nederlandse porno-bazin over werk en gezin
Lees ook:Lintjesregen? It’s raining men!
Lees ook:Regisseur ‘The Avengers’ wil meer superheldinnen
Lees ook:Facebook doet moeilijk over de tepel van Heleen van Royen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>