Kijk uit: feministen vormen een terreurgroepering

Op petitie-site Change.org wordt een oproep gedaan tot ondertekening van een manifest om van de overheid (het is niet duidelijk welke) te eisen dat feminisme als een terreurgroepering wordt geclassificeerd.

Dit ondanks het feit dat feminisme een beweging is en geen groepering.

De tekst, vol met taalfouten, beweert dat het feminisme mannen en vrouwen continu aanvalt, ondanks dat ze ervoor kiezen het leven te leiden zoals ze dat zelf willen.

“Het is tijd dat het geweld ophoudt, we moeten de haat die feministen verspreiden nu een halt toeroepen. Het moet klaar zijn met vrouwen die andere vrouwen hersenspoelen zodat ze denken dat ze slachtoffers zijn”.

De petitie lijkt opgestart door een vrouw die zich Janet Wilkinson noemt en beweert Spaans te zijn Reeds 5300 van de beoogde 7500 mensen hebben de onzin ondertekend.

De Zweed Samuel Black verklaart dat als volgt: “Feminisme is een haatbeweging. Als ze mensenrechtenactivisten classificeren als terroristen, is het eerlijk dat ook met feministen te doen”.

Lees ook:Politicus Mike Buchanan vindt feminisme ‘o zo gemeen’
Lees ook:Nederlandse vrouwen zijn bang voor het F-woord
Lees ook:Feministisch maandblad OPZIJ mag wat luxueuzer
Lees ook:TV-presentator draagt jaar lang zelfde pak als seksisme statement
Lees ook:Documentaire over verkrachtingen verboden in India

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>