Donald Trump over vrouwen: vette varkens, sletten, smerige dieren

‘Vette varkens’, ‘sletten’ en ‘smerige dieren’: voilà de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump over vrouwen.

Journaliste Megyn Kelly vroeg hem hem in het eerste tv-debat tussen de Republikeinse presidentskandidaten dan ook naar zijn oorlog tegen vrouwen…..

De scheldwoorden hadden volgens Trump alleen maar betrekking op Rosie O’Donnell, een Amerikaanse comédienne, actrice en talkshow-presentatrice (zie illustratie).

Het publiek vond zijn reactie hilarisch. O’Donnell iets minder. Zij vroeg zich op Twitter af hoe ze dit aan haar kinderen moet uitleggen.

Zijn uitlatingen zijn naar eigen zeggen als grap bedoeld, ‘voor het plezier, om te amuseren’.

Ten slotte stelde Trump dat Kelly niet aardig genoeg was tegen hem. “Wat ik zeg, is wat ik zeg. Eerlijk Megyn, als je daar niet tegen kan, dan spijt me dat. Ik ben altijd heel aardig tegen je geweest, dat kon ook anders, gelet op hoe jij tegen mij doet”, aldus Trump, die tijdens de uitzending aankondigde dat hij een onafhankelijke kandidatuur niet uitsluit.

Op CNN Tonight reageerde hij gisteren op de discussie tijdens het tv-debat. Trump noemde de journaliste een lichtgewicht en verweet haar onprofessioneel te zijn. “Er kwam bloed uit haar ogen en uit haar … weetikveel..”

Naar aanleiding daarvan heeft de invloedrijke conservatieve groepering Red State hem in de ban gedaan. Trump zou vandaag een toespraak houden op hun conferentie, maar is daar nu niet meer welkom.

“Zijn opmerking over Kelly was een brug te ver”, aldus Red State-voorman Erick Erickson.

Lees ook:Donald Trump krijgt menstruerende vrouwen over zich heen
Lees ook:Wat wij al wisten: Donald Trump snapt niks van vrouwen
Lees ook:De meeste verkrachtingen vinden plaats binnen het huwelijk III
Lees ook:Seksstaking in de strijd tegen vrouwonvriendelijke Donald Trump
Lees ook:‘Vrouwen die kostwinner zijn, vormen de bron van alle ellende’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>