Vrouw mag niet zonder haar man bij Upstairs een trap aanschaffen

Het Limburgse bedrijf Upstairs, dat trappen verkoopt, heeft geen vertrouwen in vrouwen alleen.

Dilan Yesilgoz-Zegerius, gemeenteraadslid van de VVD in Amsterdam, mocht geen afspraak met het bedrijf maken zonder haar echtgenoot…..

Wegens het overvolle werkschema van haar man is het echter vooral Dilan die zich bezighoudt met de verbouwing van het huis.

Zo kocht zij de nieuwe tegelvloer, zocht zij de keuken uit en ging zij op zoek naar een nieuwe badkamer. Bij het renoveren van de trap liep het dus wat anders.

Dilan kon hoog en laag springen, maar zonder haar man zou er geen afspraak ingepland worden.

Volgens de trappenmaker was de weigering om Dilan op een oriënterend gesprek niet alleen te ontvangen, helemaal niet omdat vrouwen geen zelfstandige keuzes kunnen maken, maar om praktische redenen. ‘Onze klant ervaart het als prettig om samen deze keuzes te maken’, twittert de trappenmaker.

Upstairs staat versteld van de ‘betrokkenheid’ van andere Twitteraars. Veel gebruikers bemoeiden zich met de kwestie en begrepen niet waarom de vrouw niet alleen mocht komen.

Het bedrijf liet op Twitter weten dat ze het vervelend vinden dat de vrouw het als ‘doordrammen’ heeft ervaren. ‘Dat is helemaal niet onze bedoeling geweest.’

Lees ook:‘Het is perfect mogelijk om voltijds werken te combineren met kinderen’
Lees ook:Vandaag start de aktie ‘Waar is mijn 3 ton?’
Lees ook:Autobio van Hillary Clinton heet ‘Hard Choices’
Lees ook:En deze prinsesjes zeggen Fuck!
Lees ook:De feminisering van de sextoy-industrie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>