De handen van oude vrouwen lezen als een biografie

De handen van een vrouw vertellen als het ware het verhaal van haar leven. Net als de rest van haar lichaam, veranderen ze in de loop van de tijd. De verhalen die ze vertellen worden naarmate we ouder worden, net als onze handen, gedetailleerder en genuanceerder.

Eleanor Roosevelt zei daar ooit over: “Mooie jonge mensen zijn ongelukjes van de natuur, maar mooie oude mensen zijn kunstwerken.” Huffington Post fotograaf Damon Dahlen maakte 8 schitterende vrouwenhanden-portretten. Stramme handen soms, gerimpeld, artritis, maar ze hebben dan ook veel mooi werk verricht.

Lees ook:Arianna Huffington start nieuwe site met top-publicaties
Lees ook:24 vrouwen, 24 littekens, 24 statements
Lees ook:Nog maar eens: wat is er mis met okselhaar?
Lees ook:Als de roddelbladen mannen zouden behandelen als vrouwen, ziet dat er zo uit!
Lees ook:Kunstenares gebruikt eigen gezicht i.p.v. doek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>