AIDS is Ladykiller nummero uno

Aidsfonds-2016Vandaag 1 december is het Wereld Aids Dag. Een ziekte waar we zo’n 20 jaar geleden nog echt bang voor waren, maar die zijn of haar afschrikwekkende beeld verloren heeft. En dat is onterecht. Want het is een regelrechte ladykiller. Aids is wereldwijd doodsoorzaak nummer 1 onder meisjes en vrouwen van 15 t/m 45 jaar.

Het Aidsfonds komt daarom met een indringende campagne op deze dag. Voor het eerst in jaren daalt het aantal nieuwe hiv-infecties namelijk niet. In sommige landen is het zelfs enorm gestegen. Om dit te bestrijden is er (nog) niet genoeg financiering.

Het virus dreigt te winnen….

Lees ook:Doodsoorzaak nummer 1 onder vrouwen: AIDS
Lees ook:HPV-vaccinaties bij jonge meiden lijken goed te werken!
Lees ook:Vrouw neemt safe sex in eigen hand: de anti-hiv tampon
Lees ook:Clip van UNICEF en Katy Perry voor AIDS-conferentie opgedragen aan MH17-doden
Lees ook:Vijfjaarlijkse ‘uitstrijkje’ gaat testen op HPV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>