Victoria Beckham gebruikt haar invloed ook bij goede doelen

Victoria Beckham zet zich al een tijdje in voor goede doelen, maar tot voor kort realiseerde ze zich niet dat haar inzet er zoveel toe doet.

“Het duurde tot mijn 40ste totdat ik me realiseerde dat ik invloedrijk ben……

Aldus Beckham voordat ze in New York een prijs in ontvangst neemt tijdens het Women of the Year-gala van Glamour.

De 41-jarige voelt zich vereerd. “Het betekent enorm veel voor me. Ik vind het geweldig om vrouwen te steunen en sterker te maken en dat is ook de boodschap tijdens het gala.”

Momenteel zet de modeontwerpster zich in voor een project van de Verenigde Naties om aids te bestrijden. “Het is een enorme eer dat UNAIDS me vroeg om globaal ambassadeur te worden. Ik ben hier erg gepassioneerd mee bezig. Ik breng veel tijd door in Afrika en werk nauw samen met de VN.”

Tijdens haar ambassadeurschap merkte ze opeens dat haar roem veel aandachtige luisteraars aantrekt. “Mensen luisteren naar je om allerlei redenen. Ik kan echt een verschil maken en dat betekent veel.”

Lees ook:Olcay Gulsen ontwerpt voor Stop Aids Now
Lees ook:Victoria Beckham stort zich op dikke vrouwen, te beginnen met Oprah
Lees ook:AIDS is Ladykiller nummero uno
Lees ook:Clip van UNICEF en Katy Perry voor AIDS-conferentie opgedragen aan MH17-doden
Lees ook:Doodsoorzaak nummer 1 onder vrouwen: AIDS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>