Claudia de Breij treedt in voetsporen Youp, Seth en Wim Kan

Het is een fantastisch jaar voor Claudia de Breij. Haar nummer ‘Mag Ik Dan Bij Jou’ staat op de 4e plaats in de Top 2000.

En gisteren werd bekend dat zij vanaf 2016 de Oudejaarsconferences voor haar rekening. Ze is daarmee de eerste vrouw die op TV het jaar uit gaat luiden….

Dat is tenminste wat het weekblad Privé zegt. Er is nog geen bevestiging van de NPO, maar daar is volgens Privé een goede reden voor.

“De Breij wil het nieuws zelf niet bevestigen, maar ontkent het ook zeker niet… De VARA wil het nieuws namelijk pas in het nieuwe jaar naar buiten brengen om Herman Finkers niet in de wielen te rijden, die dit jaar de conference doet.”

Voor Claudia de Breij zou het een droom zijn die uitkomt. Ze noemde de Oudejaarsconference in een interview ‘de heilige graal op cabaretgebied’. Tot en met 2014 nam Youp van ‘t Hek die op NPO1 het vaakst voor zijn rekening.

Lees ook:Voorstelling Claudia de Breij in DeLaMar wegens succes geprolongeerd
Lees ook:Claudia de Breij stopt (vlak) voor haar 40ste bij 3FM
Lees ook:Claudia de Breij maakte het mooiste Nederlandse lied ooit
Lees ook:TV tip: Claudia de Breij in Brandpunt Profiel
Lees ook:Claudia de Breij’s nummer in kattenversie is OK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>