Absolutely Fabulous: Ab Fab The Movie

Jennifer Saunders & Joanna Lumley zijn begonnen aan de opnames van een film van hun razend populaire alter-ego’s Eddie & Patsy.

“We hebben een verhaal en dat is al een wonder an sich. Joanna en ik zijn oud aan het worden en die film moest er dan toch echt komen. Ik kan gelukkig zeggen dat alle belangrijke personages erin terugkomen……”

Aldus Saunders, die tevens scenarioschrijver is van Ab Fab. Ook Kate Moss zal in de rolprent opdraven, bevestigt ze dit weekend aan Mirror.

De 57-jarige actrice is bijna 20 jaar bezig geweest met het script. Tussen 1992 en 2005 waren er 5 seizoenen van ‘Absolutely Fabulous’ op de BBC en daarnaast in talloze andere landen op TV.

In seizoen 2011/2012 kwam de hitserie even terug met 3 afleveringen om hun 20-jarig jubileum te vieren. Voor eerste kerstdag 2011, voor nieuwjaarsdag 2012 en voor de opening van de Olympische Spelen in de zomer van 2012.

In de komende bioscoopfilm doen Edina en Patsy nog steeds niets anders dan drinken, shoppen en uitgaan in het rijkeluisgedeelte van Londen. Wanneer ze de schuld krijgen van een incident tijdens een decadent feestje, komen ze in de schijnwerpers te staan en worden ze continu lastiggevallen door paparazzi. Ze vluchten naar de Côte d’Azur en bedenken een plan om hun zorgeloze leventjes zo snel mogelijk weer op te kunnen pakken.


‘Ab Fab: The Movie’ van regisseuse Mandie Fletcher moet volgend jaar uitkomen.

Lees ook:Dit jaar wordt ‘Absolutely Fabulous’-speelfilm geproduceerd
Lees ook:Absolutely Fabulous The Movie komt er absoluut aan
Lees ook:‘Eddy’ uit AbFab keilt laatse ‘drie dwaze dagen’ Bijenkorf aan
Lees ook:Alleen de trailer van ‘Absolutely Fabulous’-film is al enig
Lees ook:Absolutely Fabulous dat Noorderlicht met Patsy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>