Liz Snoijink vervangt Jenny Arean in ‘On Golden Pond’

Actrice Liz Snoijink gaat haar collega Jenny Arean vervangen in het toneelstuk ‘On Golden Pond’.

Er moest een vervangster komen, omdat Jenny afgelopen weekend haar schouder brak en daardoor zeker 2 maanden is uitgeschakeld…….

“Regisseur Peter Tuinman en ik zijn verheugd dat Liz de rol van Jenny kan en wil overnemen. Ze is een topactrice, bij wie de rol van Ethel Thayer goed past. Zij zal zich deze rol naar verwachting snel eigen kunnen maken”, aldus Erwin van Lambaart, producent van het toneelstuk.

De première op 19 januari in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag gaat dus door met Liz in de hoofdrol. Na haar herstel neemt Jenny de rol weer over.

De film ‘On Golden Pond’ verscheen in 1981 met Henry Fonda, Katherine Hepburn en Jane Fonda in de hoofdrollen. Fonda won voor zijn vertolking van Norman, de rol die Bram der Vlugt gaat vertolken, een Oscar.

Norman & Ethel Taylor vormen echtpaar op leeftijd, dat in hun zomerhuisje verblijft. Norman wordt 80 en ze krijgen bezoek van dochter Chelsea met haar verloofde en diens stiefzoon. Chelsea merkt tijdens het bezoek dat haar vader en stiefzoon een band krijgen, die zij nooit met haar vader heeft gehad, maar waar ze altijd naar heeft verlangd.

Voor meer informatie: niehevanlambaart.nl

Lees ook:Liz Snoijink neemt voor 3e x in 4 jaar tijd vlak voor première rol over
Lees ook:Willeke van Ammelrooy terug op de planken met ‘Agnes of God’
Lees ook:Helen Mirren wint Oscar, Bafta, Golden Globe én Olivier voor haar rol als Queen
Lees ook:Hillary Clinton: ‘We komen van ver, maar we zijn er nog niet’
Lees ook:Jenny Arean gelauwerd met Blijvend Applaus Prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>